marți, 3 ianuarie 2012

Reglare de conturi intre clanuri la Barbulesti. Suspectul principal in cazul barbatului impuscat, audiat

Descinderi in forta, luni, la mai multe adrese din localitatea Barbulesti. 8 persoane au fost retinute pentru 24 de ore in urma scandalului de la Barbulesti, in care doua clanuri rivale si-au reglat conturile. Ei vor fi dusi la Trinbunalul Ilfov cu propunere de arestare preventiva.

perchezitii
UPDATE 21:15. Suspectul principal in cazul barbatului decedat dupa ce a fost impuscat in cap urmeaza sa fie audiat de anchetatori.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Ialomita, toti cei opt, respectiv Vasile Laurentiu, zis Ceneu, Sandu Marian, Chelu Emil, Radu Arnaut, Chelu Nicusor, Radu Ionel, Chelu Petre, Sandu Ionel, au fost retinuti pentru comiterea infractiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.


Inculpatii vor fi prezentati Tribunalului Ialomita cu propunere de arestare preventiva pe o perioada de 29 de zile, cercetarile continuand in vederea lamuririi tuturor imprejurarilor de fapt si stabilirii raspunderii judiciare.

In urma conflictului, un barbat de 35 de ani, care avea 9 copii, a fost impuscat mortal, iar alte persoane au ajuns in stare grava la spital.

Barbatul a fost impuscat cu o pusca de vanatoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, insa a murit inainte ca medicii sa poata face ceva. Barbatul, in varsta de 35 de ani, avea noua copii.

Scandalul dintre cele doua familii a pornit, se pare, din cauza copiiilor. Acestia s-au certat, iar parintii au intervenit. In loc sa-i desparta, au scos pustile si sabiile.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...