marți, 3 ianuarie 2012

VIDEO! Descinderi cu scandal la doua clanuri de rromi din Capitala

Superman, Estronom, Denom, Printul si Gilbert au fost vizitati in aceasta dimineata de mascati. Nu vorbim despre niste personaje de desen animat, ci chiar de liderii a doua clanuri care fac legea in cartierul Bucurestii Noi din Capitala. Unul e chiar nepotul vrajitoarei Mama Omida. Acum doua luni s-au batut pe viata si pe moarte intr-o benzinarie. Bataia a fost surprinsa de o camera de supraveghere.

untitled
Pe imagini se vede cum intra o masina in benzinarie, iar patru barbati incearca sa o opreasca. Inarmati cu bate si sabii, cei din clanul Reget, in frunte cu "Denom" si "Printul", adica nepotul mamei Omida i-au luat pe sus pe "Gilbert" si pe "Superman", din familia Vica, dar si pe apropiatii acestora, chiar in timp ce alimentau la pompa.

Totul ar fi pornit de la o masina. Ca sa se impuna, cei din familia Reget au tras si cateva focuri de arma. Cateva minute mai tarziu cele doua tabere s-au incaierat, chiar in timp ce in benzinarie erau si alti clienti.

Cand am cumparat aceasta masina au sarit Print, Denom, Florin. ca sa ne omoare ca sa-i dam taxa de protectie, sa-i dam 4000 de euro ca sa ne dea voie sa cumparam masina, ca ei sunt sefii Chitilei ca ei au bani ca ei cumpara politia.

In total, sapte oameni au ajuns la politie. La perchezitii, oamenii legii au gasit si arme albe - bate si sabii, exact cele folosite in timpul atacului.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...