marți, 3 ianuarie 2012

Suspectul in cazul Barbulesti, retinut pentru 24 de ore!

Principalul suspect in incidentul de duminica seara, in urma caruia un om a fost impuscat in cap a fost retinut marti in urma audierilor.

o arma de vanatoare gasita in scoala din barbulesti localitate unde a fost impuscat mortal un interlop 124095
UPDATE! Suspectul care a impuscat in cap un interlop din Barbulesti, Ialomita, a fost retinut pentru 24 de ore.

Arma de vanatoare gasita in spatele unei scoli nu este cea cu care a fost impuscat mortal un barbat la Barbulesti, conform anchetatorilor. Principalul suspect in cazul crimei a plecat din spital. El va fi dus la audieri cu mandat.

Duminica seara, un interlop a fost impuscat mortal la Barbulesti, in apropiere de Urziceni, dupa ce doua clanuri rivale si-au reglat conturile in stil mafiot. In urma incidentului, o femeie a fost tarata cu o masina, iar alte doua persoane au ajuns la spital cu rani grave.

Barbatul a fost impuscat cu o pusca de vanatoare. El a fost dus la spitalul din Urziceni, insa a murit inainte ca medicii sa poata face ceva. Barbatul, in varsta de 35 de ani, avea noua copii.

Scandalul dintre cele doua clanuri a pornit, se pare, din cauza copiiilor. Acestia s-au certat, iar parintii au intervenit. In loc sa-i desparta, au scos pustile si sabiile. Comuna Barbulesti este cunoscuta pentru scandalurile intre clanurile de romi. Numai anul trecut, au avut loc cel putin zece conflicte intre clanuri.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...